Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

„Volat, či nevolat? Parcelboxy, to je oč tu běží!“

více o nabídce >>

Katka hledá parťáky do týmu! Ahoj, jmenuji se Katka a u nás v Conectartu mám na starosti náš nově vznikající projekt PPL. Aktuálně hledám do týmu nové tváře, které mi pomohou s rozjezdem projektu a kontaktováním klientů a partnerů společnosti PPL. Žádný učený z nebe nespadl, můj projekt je vhodný i pro úplné nováčky v oboru, vše Ti při nástupu ukážu a do práce Tě zaučím, nemusíš se bát. Školení probíhá u nás a máš ho samozřejmě hrazené. Můžu Ti nabídnout hlavní pracovní poměr na plný, nebo i zkrácený úvazek - nástup je možný už 03.04.2024! Jak vypadá pracovní den v mém týmu? - Náš každodenní chléb je komunikace s firemními klienty PPL, ať už po telefonu nebo psanou formou. - Komunikujeme taky s potenciálními novými partnery PPL - nejedná se ale o žádný prodej, pouze navazujeme a udržujeme kontakt. - Naší prací je taky administrativa, vyhodnocování a komunikace se zbytkem týmu. - Každý den pracujeme s počítačem, interními systémy a dalším softwarem.

Jak si Tě představuju? - Máš příjemné vystupování, dobré komunikační schopnosti a proklietský přístup. - Důležitá je pro mě uživatelská znalost práce na počítači a schopnost rychlé orientace v novém prostředí. - Máš chuť se učit: není potřeba znalost produktu nebo zkušenost z oboru, naučím Tě vše potřebné, ale musíš chtít. - Spolehlivost, samostatnost a tah na branku jsou Tvé přednosti.

Nechodím kolem horké kaše! Kolik Ti za to nabízím? - Fixní mzdu 20 000,- Kč a bonusovou složku mzdy až 30 %, tedy až dalších 6 000,- Kč k tomu. - Stravenkový paušál po zkušební době. Na konci měsíce si připočteš circa 1 300,- Kč k výplatě v čistém navíc. - Po zaučení a domluvě se mnou je možnost pracovat z domu, tedy přejít na Home Office s příplatkem až 800,- Kč k výplatě v čistém navíc. Benefity? Jasně, pojďme si je projít společně! - Získáš časovou flexibilitu, můj tým pracuje od pondělí do pátku v rozmezí od 08:00 do 18:00 hod. - po domluvě se mnou si můžeš vybrat, od kdy do kdy se Ti to nejvíce hodí, nebo to taky můžeš střídat. Na víkendy nebo svátky u nás nehrajeme, nemusíš se bát! - Máme zákonnou dovolenou 20 dní a k tomu dalších 5 dní dovolené navíc od firmy. - Volat a datovat můžeš i ve volném čase díky skvělým tarifům od Vodafonu, které máš s námi zlevněné. - Díky našemu projektu Samsung máme přístup do zaměstnaneckého eshopu, nakupujeme proto produkty Samsung za výrazně nižší ceny. - Naše společnost je VIP partnerem Datartu, proto s námi můžeš nakupovat s exkluzivní slevou, čerpat speciální nabídky nebo využít dopravu zdarma. - Po práci v kanceláři je potřeba se trochu protáhnout, s MultiSport kartou můžeš navštívit širokou škálu pohybových i relaxačních aktivit. - Pro milovníky zvířat nabízíme volné vstupy do ZOO Olomouc nebo ZOO Praha. - Díky aplikaci Advanto máš možnost si kdykoliv jednoduše vybrat zálohu z výplaty před výplatním termínem. - Máme taky velkou spoustu dalších benefitů: slevy do KFC nebo Bageterie Boulevard, zvýhodněné tankování paliv s kartou Shell/CCS, den volna navíc na svatbu či první školní den, výhody u ČSOB... - Nabízím Ti fyzicky nenáročnou práci, po které budeš vždy odcházet domů s čistou hlavou. - Sídlíme v moc pěkných a skvěle dostupných kancelářích v Kolíně. - Každý den trávíme a pracujeme v pohodovém kolektivu všech věkových kategorií.


Nástup:11.04.2024 -
Mzda:20 000 - 26 000 Kč/měs.
Počet míst:20 a více
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OZP, Důchodce
vzdělání:Základní

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4568834     Vloženo: 22.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí